Fast, easy and free

Create your website now

I create my website
Free website created on
Gratis virusscan programma

Alles over gratis antivirus programma's!

TOP 5 GRATIS ANTI MALWARE SOFTWARE

Vandaag is het belangrijker om bescherming op uw pc te hebben, omdat u nooit weet wanneer de cybercriminelen zullen toeslaan. De inzet is zodanig dat je niet alleen antivirussoftware nodig hebt, maar ook een hulpprogramma voor het verwijderen van malware. We hebben een lijst met 5 hulpprogramma's voor het verwijderen van malware samengesteld, waarmee u de beste kunt kiezen die het best aan uw behoeften voldoet.

Er is een groot verschil tussen adware en spyware, het zijn geen virussen, ook al zijn dit enkele gemeenschappelijke elementen. Ze worden niet gedetecteerd wanneer antivirussoftware het systeem scant.


1. Comodo Antivirus
Een van de beste in AV voor Windows 10 en het verwijderen van iOS-malware en dit is beschikbaar voor zowel commercieel als persoonlijk gebruik. De gebruiker kan een brede functie van Comodo hebben die een Internet Security Suite biedt die u tijdens het browsen beschermt en u veilig houdt terwijl u online gevoelige transacties uitvoert.

Een van de beste dingen van Comodo Antivirus Software is dat het bestaat uit meerlagige niveaus van verwijdering van malware en bescherming om uw systeem veilig te houden. Een van de beste producten om je handen op te leggen, het product dat host inbraakpreventiesysteem (HIPS), Defense + en Auto Sandbox-technologie combineert. Dit is een van de gegarandeerde manieren om de gebruikers verzekerd te houden op het gebied van pc- en internetbeveiliging.

2. Malwarebytes Anti-Malware
Met diepe scans en dit is de meest effectieve gratis malwarescanner met dagelijkse updates. Malwarebytes Anti-Malware moet uw eerste aanloophaven zijn als u een malware-infectie vermoedt. U kunt erop vertrouwen dat nieuwe bedreigingen worden geïdentificeerd en verwijderd, omdat deze dagelijks worden bijgewerkt.

U krijgt een 14-daagse proef van de premiumeditie voor de eerste keer dat u Malwarebytes Anti-Malware installeert. Het heeft preventieve hulpmiddelen zoals real-time scannen en bescherming tegen ransomware. Het keert terug naar de basis gratis versie na twee weken. Dit en is nog steeds een eersteklas beveiligingstool en moet handmatig worden geactiveerd.

3. BitDefender Antivirus Free Edition
Deze tool is een uitzondering, het voorkomt ook kuren. Dus als u uw antivirussoftware wilt vervangen, Bitdefender Antivirus Free Edition. De software heeft een anti-malware-engine om infecties weg te houden en bestaande problemen te absorberen.

Het beste ding over BitDefender is dat het bestanden of mappen kan scannen die er iets anders uitzien, het sleept die bestanden vervolgens naar het startscherm. Dus alles wat vreemd is, wordt gevonden en in quarantaine geplaatst. Het heeft een beschermend schild dat u zal helpen beschermen tegen kwaadwillige pogingen om uw systeem aan te vallen. Toch is dit een uitstekend programma.

4. Emsisoft
Een draagbare app die perfect is als u de technische ondersteuning van de familie bent geworden. Een perfecte draagbare app voor technische ondersteuning, dit is handig als u geconfronteerd wordt met een malware-besmetting. Dit kan worden uitgevoerd op een USB-stick, of je kunt het op cloud-opslag. Het genereert logbestanden en neemt 591MB, wat een beetje meer kan zijn voor een normale app. Emsisoft onderhoudt een database met bedreigingen en u moet tijdens het schoonmaken van het systeem online zijn.

5. Adaware Antivirus

Adaware kan uw antivirus vervangen of een anti-malwaresupplement gebruiken. Dit kan uw anti-malwaresupplement zijn om uw antivirusprogramma's te vervangen. Dit kan dus een goede optie zijn als u een anti-malware wilt uitvoeren. Er wordt een virtuele omgeving gemaakt waarin het gedrag van de malware voor het verwijderen van malware wordt geanalyseerd. Als uw systeem niet zeker is van de schadelijke code, zal het die code naar de gevangenis brengen en op de juiste manier actie ondernemen. Al deze activiteit zal op de achtergrond plaatsvinden.

Adware Antivirus Free is een geweldige malwarescanner die downloads scant; ze voorkomen malware-infecties door hun meest voorkomende punt van binnenkomst te filteren.